tiistai 23. toukokuuta 2017

Ihanat kamalat opelahjat!

Alkaa olla käsillä taas se aika, kun monessa kodissa huokaillaan, mitä opettajille lahjoiksi. Pitääkö opettajia lahjoa vai miten osoittaa kiitosta siitä, että on saanut tukea ja apua omien naperoiden kasvatukseen ja koulutukseen?

Yritimme viime viikolla Leppiksessä keksiä teille vinkkivitosia, joilla selvitä tämän vuoden kevätjuhlista mahdollisimman pienellä stressillä: Keväistä riisipaperia voi yhdistää mihin vain - pahvirasioihin, lasipurkkeihin, kukkapurkkeihin tai vaikka vanhaan mukiin. Purkkeihin voit piilottaa opettajalle herkkuja, siemeniä kesän istutuksiin tai vaikka itse tehtyjä koruja.

Me leikkelimme kauniita kukkia valkoiseen mukiin. Siihen voisi istuttaa vaikka yrtin opettajaa ilahduttamaan tai ostaa makukahvia pitkiin kesäaamuihin?

 Tämän kranssin osaa tehdä jo pienikin koululainen. Satiininauhaa, strasseja ja valmis kiitos-merkki koristamaan lahjaa. Kranssiin voit liittää mukaan vaikkapa pienet patterikäyttöiset led-valot tai kukan? Tai ehkä opettaja tykkää kynttilöistä?

Näitä ihanuuksia voi askarrella HAMA-helmistä ihan oman mielikuvituksen mukaan. Pienellä rinkulalla saat opettajalle riipuksen kaulakoruun tai näillä lenkeillä avaimenperän tai kassikorun. 
Kirpparilta löydettyyn purkkiin sujahtivat basilikan siemenet ja mukaan tehtiin kyltti istutusta varten. Hama-korulla opettaja voi kassin sijaan koristaa vaikka yrttipurkin.

Vinkkejä ja tarvikkeita saat PikkuLeppiksestä vielä huomenna keskiviikkona. Torstaina PikkuLeppis on mukana Heppapäivässä Hevoslaakson tallilla ja perjantaina 26.5 palvellaan taas Puodissa toriaikatauluin klo 9 - 17. 

Heipparallaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti