keskiviikko 2. elokuuta 2017

Ideasta käytäntöön!

Usein ainakin meikäläisellä aloitettuja projekteja roikkuu nurkissa kuukausia, joskus jopa vuosia, mutta tämä setti rykästiin kerrankin nopsasti kasaan! Ehkä asiaa auttoi se, että tarve ja kiinnostus kohtasivat kunnolla? 
Sain paikallisesta Facebookin roskalavaryhmästä tuoliressukan, jota oli jo aika kaltoin kohdellut. Istuinosasta oli yksi palikka kokonaan kadoksissa ja muutkin enemmän ja vähemmän irtoversioita. Puodin puolella lahjapaperirullat taas kaipasivat persoonallisempaa säilytyspaikkaa kuin ruotsalaisen huonekalujätin peltiämpärin, joten päätin hyötykäyttää istuinlaudat muualle ja irrottaa ne tuolista kokonaan.

 Olen jo pitkän aikaa ollut ihastunut Stamperian Vivace-sarjan akryylimaaleihin, jotka omasta mielestäni sopivat melkein mihin tahansa sutimispuuhaan 😍 Nyt väreiksi valikoitui yllättäen musta ja punainen - niitä kun oli jäänyt puuhalaatikkoon kesän leppäkerttumaalauksista pihakiviin. Hiekkapaperit kaivoin esille kulutusta varten.

 Tuolin yksi kulma oli vähän repsahtanut ja irrallinen, joten tungin sen täyteen lämpöliimaa - tämän askartelijan pelastus moneen pulmaan 😋 Etupaneelin maalasin mustaksi sillä ajatuksella, että testaan krakleerauslakkaa Vivacen maaliin. 


Ylin puola sai tekstin samalla sabloonilla kuin edellisten postausten pikkulava. Välissä olevat puolat kulutin hiekkapaperilla ja laitoin päälle lakkaa. Tällä kertaa käteen sattui osumaan liimalakka, mutta koska käyttötarkoitus ei ole kovin kuluttava, niin kelvatkoon. Ei tämä niin nokonuukaa puuhaa ole! 😍

Kun välillä joutuu tekemään ihan töitäkin, eikä aina ehdi vain askarrella, bongasin hyllystä puunapit asiakkaita palvellessa. Koska tuoli on jo valmiiksi niin kovin leppiskuosinen, kai siihen voi pari pilkkuakin tehdä? 

Lopulta jakkaraan päätyi vain viisi pilkkua ja tekstiosa sai kylkeensä vähän mustaa glitterliimaa. Etuosan krakleeraus ei asiakkaiden palvelemisen lomassa onnistunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ajatus tulee kuitenkin hyvin näkyviin. Veikkaampa, että maalivalinta voisi olla myös hieman toinen, jos haluaa siistiä jälkeä aikaan. Vivace on melko paksu tuote tähän puuhaan!

Siellä se nyt on vanha jakkara uudessa puuhassaan! Mitäs pidät? 😍

Heipparallaa! 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti