perjantai 4. elokuuta 2017

Perjantain pikainen!

Tuijottelin aamupäivän alhaalla roikkuvia harmaita pilviä ja kaatosadetta, kunnes totesin, että nyt jos koskaan tarvitaan ehdottomasti näpräysterapiaa! Eikun puuhalaatikon kimppuun! Löysin tylsän muovisen kehyksen, jolle olin varmaan joskus suunnitellut jotain suurempaakin tuunausta. Ajan saatossa olin kuitenkin unohtanut projektilistalta koko kehyksen.

Puotia avatessa sain paljon ihania kortteja ystäviltä ja uusilta kollegoilta. Kortit ovat jäänet arvolleen sopimattomasti laatikon pohjalle lojumaan, kun niille ei ole ollut heti sopivaa paikkaa. Nykyään kortteja annetaan ja lähetellään vähän, ja kun kuvatkin harvoin päätyvät paperimuotoon, on kiva antaa niille kehykset ympärille. Jemmasta löytyi myös toinen samaan tematiikkaan sopiva kortti, joten ei kun leikkuri laulamaan, että saa palikat sopivaan muotoon ja kokoon!
Washi-teipit ovat käteviä tuunauskavereita, oli kyseessä sitten pienempi tai isompi projekti. Ne on helppo laittaa ja helppo ottaa pois. Mustalla ruusuteipillä tuunasin avajaisiin ruotsalaisen huonekalujätin hyllykön ja nyt siitä sai sopivasti pätkän kehysten ympärille. Laatikosta löytyi myös valkoinen versio, jolla päällystin yhden puunapin. Niitä puolestaan jäi edellisestä tuolintuunaus-projektista. Mustalla pitsillä on taas aiemmin tuunattu puodin kassatiski, joten jämäpätkä riitti juuri sopivasti kehysten sisäosaan. Muut koristeet ovat jämiä opelahjoista keväältä. Taas saatiin puuhaboksia tyhjemmäksi ja puotiin kodikasta sisustusta. Eivätkä nuo elämänohjeetkaan ihan hatusta vedettyjä ole?

Heipparallaa! 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti